Снимка Булфото, архивОт пресцентъра на Агенция Пътна инфраструктура съобщиха, че днес

...
Снимка Булфото, архивОт пресцентъра на Агенция Пътна инфраструктура съобщиха, че днес
Коментари Харесай

Отвориха прохода „Петрохан“

Снимка Булфото, списък

От пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че през днешния ден към 14,30 ч. се възвръща придвижването през прохода „ Петрохан “. Това оповестиха. Решението за стартирането на трафика е взето след обход на трасето от екипи на „ Пътна полиция “, регионалните пътни ръководства София и Монтана, пътноподдържащите компании и Горското стопанство. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, защото от снеготопенето и възможни нови превалявания са вероятни свличания на земни и скални маси, рухване на дървета и клони на пътното платно.

Служителите на Горското стопанство са премахнали пречупените и падналите от обледеняването дървета, които бяха в непосредствена непосредственост до пътя и застрашаваха сигурността при пътешестване. Най-сериозна беше ситуацията от северната страна на прохода, в сектора сред Малка Бързия и с. Бързия. Пътят през прохода „ Петрохан “ е измит и обработен за придвижване при зимни условия.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите, на които им следва пътешестване, да потеглят с коли с подобаващи гуми, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, да съблюдават нужната отдалеченост и да не подхващат внезапни маневри. Всички регионални пътни ръководства наблюдават метеорологичните прогнози по региони и подхващат обработка на настилките.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР